sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Toinen lukukausi alkaa

Näin alkoi toinen lukukausi ja uudet oppilaat palloilevat käytävillä -pihalla kuin lumiukot aivan niinkuin aikaisemmatkin saapumiserät. Loma oli kyllä paikallaan ja koulusta tuli nollattua ajatukset täysin. Toisaalta ensimmäisen koulupäivän alkaessa oli kivakin palata taas koulunpenkille (ei uskoisi moista lausetta tulevan minun suustani). Ensihoidon syventävät alkavat testauksien kanssa ja esim. ruumiinavaus on suunniteltu ensi viikolle. Todella mielenkiintoista ja vedonkäynti onkin jo pystyssä, kuka siellä pyörtyy ensimmäisenä (Jike varmaankin)... Samoin tuli lähetettyä kesätyöhakemus Pohjois-Savon pelastuslaitokselle hyvissä ajoin. Paikka olisi kyllä ent. Itä-Uudellamaalla tarjolla, mutta kodin siirtäminen perheineen Etelä-Suomeen on liian suuri operaatio muutaman kuukauden takia.


Ensimmäinen viikko ja napsahti huoltoryhmävuoro. Ambulanssien tarkastus oli ensin.


Tämän jälkeen siirryttiin letkutornin juurelle. Tyhjensimme letkutornin ja kelasimme ainakin kilometrin letkuja rullalle, ainakin siltä se tuntui.



Kuva letkutornista.



Kuva ei ole sitä miltä se näyttää. En nuku, vaan mietin, kuinka tulkita sydänfilmejä... Pah, loman jälkeen aamulla salille ja tässä oli lopputulos. Sanoin tyttärelle, ettei saa kertoa mummoille, että isi nukahti tunnilla.

(kaverit salakuvailee)



1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ok. Kyllä nähtiin. Herätys..

Ole huoletta miutakin väsytti tänään töissä, onneksi en nukahtanut sorvin ääreen.